Dejlig lejlighed centralt i vestbyen

Faciliteter

Areal
49m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
85 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Svendsgade
Forbrug:

520 kr/md

Forudbetalt leje:

5.260 kr

Depositum:

15.780 kr

Leje per måned:

5.260 Kr/md

Mindre lejlighed på 49 m2 til leje i 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Svendsgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 49 m2.

Om boligen på Svendsgade i 9000

Husleje
Du skal betale 5.260 kr. om måneden for dette lejemål på Svendsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.780 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-07-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 491 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.