2 værelses lejlighed med stor altan i hjertet af Aalborg

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
C. W. Obels Plads
Forbrug:

750 kr/md

Forudbetalt leje:

7.100 kr

Depositum:

21.300 kr

Leje per måned:

7.100 Kr/md

Dejlig 2 værelses lejlighed med altan beliggende lige i gågaden og ved C. W. Obels Plads i Aalborg. Er man bymenneske med stort B, bliver beliggenheden bare ikke bedre end denne. Med stuevinduer, der vender ud mod gågaden, kan man altid holde øje med byens liv, og fra altanen, der vender mod C. W. Obels Plads og de mange caféer og restauranter, kan man holde øje med hvornår yndlingsbordet er ledigt. Lejligheden rummer en stor lys stue i åben forbindelse pænt og lyst køkken køkken, dejligt soveværelse med faste skabe og udgang til stor sydvendt altan. Lejligheden har endvidere en stor fordelingsentré, kæmpestort badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine samt tørretumbler. Der er flotte lyse trægulve i hele lejemålet. En skøn lejlighed, der skal ses! Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke.

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på C. W. Obels Plads i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på C. W. Obels Plads i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på C. W. Obels Plads er 7.100 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.300 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9000 Aalborg? I øjeblikket finder du 504 lejeboliger i 9000 Aalborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.