Dejlig lejlighed med god beliggenhed

Faciliteter

Areal
114m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Vestre Stationsvej
Forbrug:

1.400 kr/md

Depositum:

43.500 kr

Leje per måned:

14.500 Kr/md

Skøn og lys på 114 m², 2 soveværelser, 2 stuer samt nyere køkken. 50 meter til Rungsted Station og indkøb, gåafstand til Hørsholm Midtpunkt, skov og smukke Rungsted Havn. Flere kommunale og internationale skoler i området. 20 minutter kørsel til København Centrum. Lejligheden udlejes med møbler. LEJLIGHEDEN KAN KUN UDLEJES TIL EN VIRKSOMHED

Stor lejlighed på 114 m2 til leje 2960 Rungsted Kyst

I denne lejlighed på Vestre Stationsvej i Rungsted Kyst får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Vestre Stationsvej i 2960

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vestre Stationsvej ligger på 14.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 43.500 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2020-07-01.

Andre lejeboliger i 2960 Rungsted Kyst

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2960 Rungsted Kyst? I øjeblikket kan du finde 3 lejeboliger i 2960 Rungsted Kyst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.