Dejlig lejlighed Østerbakken

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

450 kr/md

Depositum:

13.500 kr

Leje per måned:

4.500 Kr/md

Lejlighed tæt på centrum i Thisted. Lejligheden er beliggende på 1. sal med smuk udsigt over Thisted havn. Dejligt centralt "tæt ved alt". Lejligheden indeholder entré - soveværelse - lille hyggeligt køkken - badeværelse med brus og plads til vaskemaskine - stor stue. Gode parkeringsforhold. En meget hyggelig lejlighed.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 7700 Thisted

I denne lejlighed på Østerbakken i Thisted får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 80 m2.

Om boligen på Østerbakken i 7700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Østerbakken er 4.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 13.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7700 Thisted

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7700 Thisted? I øjeblikket finder du 38 lejeboliger i 7700 Thisted her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.