Dejligt hus i Bjergby

Faciliteter

Areal
136m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Korsbakkevej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

14.700 kr

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stort hus på 136 m2 til leje 7950 Erslev

På Korsbakkevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 136 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Korsbakkevej i 7950

Husleje
Du skal betale 4.900 kr. om måneden for dette lejemål på Korsbakkevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 14.700 kr.

Andre lejeboliger i 7950 Erslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7950 Erslev? Du kan i øjeblikket finde 2 lejeboliger i Erslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.