Dejligt rummeligt hus

Faciliteter

Areal
129m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
43 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sdr. Thisevej
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

11.700 kr

Leje per måned:

3.900 Kr/md

Stort hus på 129 m2 til leje 7870 Roslev

På Sdr. Thisevej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 129 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sdr. Thisevej i 7870

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sdr. Thisevej ligger på 4.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 14.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7870 Roslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7870 Roslev? Du kan i øjeblikket finde 22 lejemål i Roslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.