Dejligt værelse i Vestbyen i Aalborg

Faciliteter

Areal
14m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Suensonsgade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

3.000 kr

Leje per måned:

3.000 Kr/md

Lyst og lækkert værelse til leje i attraktivt område af Ålborg Rummeligt værelse - 14 m2 (garderobeskab medfølger) - tæt på alle faciliteter (universitetet, UCN, indkøb, centrum af Ålborg, havnefronten, fjorden, grønne områder, fitness, fodboldklub, svømmehal og friluftsbad mm.). Nyhøvlede gulve og nyistandsat køkken. Cykelkælder og opbevaringsrum tilgænglig. Lejligheden deles med en 22 årig rolig ung mand (økonomistuderende). Lejligheden er røgfri, og husdyr er ikke tilladt. God internetforbindelse (wifi) i lejligheden. Bad og køkken deles med lejlighedens øvrige beboer. Indflytning: 15/3-21 Depositum: 3000 kr Mdl. husleje: 3000 kr Forbrug: a conto pr. måned: 500 kr Send PB eller kontakt Pia (42242052) eller Thomas (61775768). Fremvisning efter aftale med beboer (Emil)

14 m2 værelse til leje i 9000 Aalborg

Stort værelse til leje på Suensonsgade  i 9000 Aalborg. Værelset er på 14 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Suensonsgade i 9000 Suensonsgade 

Husleje
Huslejen for denne bolig på Suensonsgade   ligger på 3.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 3.000 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-03-14.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.