Dejligt værelse til leje i Aalborg

Faciliteter

Areal
14m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
166 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Suensonsgade
Forbrug:

500 kr/md

Depositum:

3.000 kr

Leje per måned:

3.000 Kr/md

Lyst og lækkert værelse til leje i attraktivt område af Ålborg Rummeligt værelse i Vestbyen - 14 m2 (garderobeskab medfølger) - tæt på alle faciliteter (universitetet, UCN, indkøb, centrum af Ålborg, havnefronten, fjorden, grønne områder, fitness, fodboldklub, svømmehal og friluftsbad mm.). Nyhøvlede gulve og nyistandsat køkken. Cykelkælder og opbevaringsrum tilgænglig. Lejligheden deles med en 22 årig rolig ung mand (økonomistuderende). Lejligheden er røgfri, og husdyr er ikke tilladt. God internetforbindelse (wifi) i lejligheden. Bad og køkken deles med lejlighedens øvrige beboer. Indflytning: 15/3-21 Depositum: 3000 kr Mdl. husleje: 3000 kr Forbrug: a conto pr. måned: 500 kr Send PB eller kontakt Pia (42242052) eller Thomas (61775768). Fremvisning efter aftale med beboer (Emil)

14 m2 værelse til leje i 9900 Frederikshavn

Dette store værelse til leje på Suensonsgade  i 9900 Frederikshavn. Værelset er på 14 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Suensonsgade i 9900 Suensonsgade 

Husleje
Du skal betale 3.000 kr. om måneden for denne bolig på Suensonsgade .
Depositum
Du skal lægge 3.000 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-03-14.

Andre værelser til leje i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket finder du 137 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.