Dejllig lejlighed på gågaden i Svendborg

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
18 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Møllergade
Forbrug:

1.075 kr/md

Forudbetalt leje:

15.000 kr

Depositum:

30.000 kr

Leje per måned:

5.000 Kr/md

Centralt beliggende lejlighed i Svendborg. Udover huslejen betales for a conto: vaskeri, vand og varme. Dette beløb figurerer under a conto forbrug. Lejemålet vil fremstå med nyt gulv og køkkenlåger. Der er adgang til følgende: – Fælles gårdanlæg – Andel kælderrum

Stor lejlighed på 57 m2 til leje 5700 Svendborg

I denne lejlighed på Møllergade i Svendborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 57 m2.

Om lejemålet på Møllergade i 5700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Møllergade ligger på 5.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 30.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.