Delevenlig 3-værelses lejlighed med nyt køkken

Faciliteter

Areal
73m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Helge Rodes Vej
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

8.400 kr

Depositum:

25.200 kr

Leje per måned:

8.400 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 73 m2 til leje 8210 Aarhus V

På Helge Rodes Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 73 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Helge Rodes Vej i 8210

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Helge Rodes Vej er 8.400 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.200 kr.

Andre lejemål i 8210 Aarhus V

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8210 Aarhus V? I øjeblikket finder du 37 lejeboliger i 8210 Aarhus V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.