Delevenlig lejlighed

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
166 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Vintervej
Forudbetalt leje:

7.319 kr

Depositum:

21.957 kr

Leje per måned:

7.319 Kr/md

Nyere 2-3 værelses lejligheder Lejlighederne er beliggende i Aarhus V i naturskønt område og med kort afstand til indkøbsmuligheder og 10 minutter på cykel til Aarhus Universitet. Derudover er der offentligt transport i gåafstand til lejligheden. Boligerne har en optimal indretning og er indrettet med lyst køkken/alrum i åben forbindelse til stuen. Gode værelser med skabe samt pænt lyst badeværelse, hvor der er mulighed for at etablere vaskesøjle. Lejlighederne har fælles gårdmiljø med cykelparkering, og derudover eget skur til hver lejlighed. Der er fri parkering uden for byggeriet.

Stor lejlighed på 52 m2 til leje 8210 Aarhus V

I denne lejlighed på Vintervej i Aarhus V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 52 m2.

Om boligen på Vintervej i 8210

Husleje
Du skal betale 7.319 kr. om måneden for dette lejemål på Vintervej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.957 kr.

Andre lejemål i 8210 Aarhus V

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8210 Aarhus V? Du kan i øjeblikket finde 43 boliger til leje i Aarhus V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.