Delevenlig lejlighed tæt på havnen

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

300 kr/md

Forudbetalt leje:

17.820 kr

Depositum:

17.820 kr

Leje per måned:

5.940 Kr/md

Fin 1. sals lejlighed, som er velegnet til 2 studerende, men også til en lille familie. Lejligheden deler indgang med stuelejligheden. Vaskemaskine, tumbler og tørrerum i samme hus. P-plads bagved huset. 500 m fra Svendborg Havn, 600 m fra Torvet, 800 m til SIMAC og 1,5 km til UCL (pædagog og sygeplejerskeuddannelserne)

Hus til leje på 70 m2 5700 Svendborg

I dette hus på Ravnemøllevej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Ravnemøllevej i 5700

Husleje
Du skal betale 5.940 kr. om måneden for dette lejemål på Ravnemøllevej.
Depositum
Du skal lægge 17.820 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 22 boliger til leje i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.