Lejligheder med grønne oaser

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

8.517 kr

Depositum:

25.551 kr

Leje per måned:

8.517 Kr/md

KLIK HER og se flere lejligheder i Green-House Med en lejlighed i Green-House har du alt, hvad du har brug for i en radius af 5 - 10 minutter: Butikker, grønne områder, by- og kulturliv, lækkert havne miljø med havnebad, skoler, idrætsmekka, kommende Odense Letbane og en vandretur i skoven. Green-House er et etagebyggeri med 74 moderne lejligheder, og 2 store tagterrasser, hvorfra du på 5. sals terrassen har en fantastisk udsigt over Odense by. Den har desuden udekøkken, så mens du spiser kan du nyde udsigten omgivet af grønne planter, mens du kigger ud over byen. På 2. sal finder man en stor unik fælles tagterrasse med 112 m² lækkert orangeri med udekøkken, indrettet med lækre møbler, og orangeriet er omgivet af grønne planter. Tagterrasserne er indrette med flotte møbler og spisekroge, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet. Lejlighederne fås med 2-4 vær. og er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Alle lejlighederne har store vinduespartier og er gennemlyste, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter o...

Mindre lejlighed på 74 m2 til leje

I denne lejlighed på Gartnerbyen i Odense V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 74 m2.

Om lejemålet på Gartnerbyen 21 i 5200 Odense V

Den månedlige husleje for boligen på Gartnerbyen 21 er 8517. Depositum: Du skal lægge 25551 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket kan du finde 114 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.