Delevenlige 2, 3 og 4 værelses lejelejligheder med fællesmiljø og tagterrasser i særklasse.

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
13 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gartnertorvet
Forbrug:

600 kr/md

Forudbetalt leje:

10.150 kr

Depositum:

30.450 kr

Leje per måned:

10.150 Kr/md

KLIK HER og se flere lejligheder i Green-House Med en lejlighed i Green-House har du alt, hvad du har brug for i en radius af 5 - 10 minutter: Butikker, grønne områder, by- og kulturliv, lækkert havne miljø med havnebad, skoler, idrætsmekka, kommende Odense Letbane og en vandretur i skoven. Green-House er et etagebyggeri med 74 moderne lejligheder, og 2 store tagterrasser, hvorfra du på 5. sals terrassen har en fantastisk udsigt over Odense by. Den har desuden udekøkken, så mens du spiser kan du nyde udsigten omgivet af grønne planter, mens du kigger ud over byen. På 2. sal finder man en stor unik fælles tagterrasse med 112 m² lækkert orangeri med udekøkken, indrettet med lækre møbler, og orangeriet er omgivet af grønne planter. Tagterrasserne er indrette med flotte møbler og spisekroge, alt sammen anskaffet og udført i den bedste kvalitet. Lejlighederne fås med 2-4 vær. og er designet i en moderne skandinavisk stil med lyse parketgulve samt hvide vægge og lofter, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Alle lejlighederne har store vinduespartier og er gennemlyste, så dagslyset strømmer ind i boligen fra begge sider. Derudover er hver eneste kvadratmeter o...

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 5200 Odense V

På Gartnertorvet finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Gartnertorvet i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gartnertorvet er 10.150 kr.
Depositum
Du skal lægge 30.450 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 96 boliger til leje i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.