Den bedste beliggenhed i København K

Faciliteter

Areal
121m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.300 kr/md

Depositum:

62.850 kr

Leje per måned:

20.950 Kr/md

Nu kan du bo i topmoderne lejligheder i hjertet af København – tæt på det hele. Knabro Passage er en historisk gammel ejendom, der nu omdannes fra erhverv til lejeboliger. Udlejer tillader hverken husdyr eller bofællesskaber. - Køkken/alrum med alle hårde hvidevarer - 2 gode rum - Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler enten i en eller to maskiner - Depotrum i lejligheden - Elevator i ejendommen - 2 altaner Knabro Passage ligger klods op af Nytorv og Strøget, midt mellem hyggelige cafeer og lækre restauranter. Kun en gåtur fra biografer, parker, udstillinger og de smukke kanaler.Tæt på blandt andet Tivoli, Rådhuspladsen, Christiansborg, Stræderne, Vor Frue Kirke, Nørreport og Gråbrødre Torv.

Stor lejlighed på 121 m2 til leje 1450 København K

På Nytorv finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 121 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nytorv i 1450

Husleje
Huslejen for denne bolig på Nytorv ligger på 20.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 62.850 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 1450 København K

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 1450 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 boliger til leje i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.