Drewsensvej 94

Faciliteter

Areal
29m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Drewsensvej
Forbrug:

290 kr/md

Depositum:

10.224 kr

Leje per måned:

2.556 Kr/md

Afdelingen består af 9 studieboliger. Du skal være fyldt 17 år og være under uddannelse for at leje en studiebolig. I de 1 værelses studieboliger er der fælles køkken og bad med en anden lejer. Der er kogeplader, men ingen ovn. I kælderen er der en fælles vaskemaskine, som du må benytte.   Afdelingen ligger tæt på banegården og centrum af Silkeborg, hvor der er rig mulighed for indkøb og cafebesøg. Der er en mindre gård med parkeringsmuligheder og et cykelskur.

Mindre lejlighed på 29 m2 til leje i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Drewsensvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 29 m2.

Om lejemålet på Drewsensvej i 8600

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Drewsensvej ligger på 2.556 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 10.224 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 lejeboliger i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.