Drewsensvej 94

Faciliteter

Areal
47m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Drewsensvej
Forbrug:

470 kr/md

Depositum:

16.788 kr

Leje per måned:

4.197 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Afdelingen består af 9 studieboliger. Du skal være fyldt 17 år og være under uddannelse for at leje en studiebolig. I de 1 værelses studieboliger er der fælles køkken og bad med en anden lejer. Der er kogeplader, men ingen ovn. I kælderen er der en fælles vaskemaskine, som du må benytte.   Afdelingen ligger tæt på banegården og centrum af Silkeborg, hvor der er rig mulighed for indkøb og cafebesøg. Der er en mindre gård med parkeringsmuligheder og et cykelskur.

Lejlighed til leje på 47 m2 i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Drewsensvej i Silkeborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Drewsensvej i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Drewsensvej er 4.197 kr.
Depositum
Du skal lægge 16.788 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 lejemål i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.