Smuk penthouselejlighed i hjertet af Vejle med fantastisk udsigt

Faciliteter

Areal
153m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
14 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Windfeld-Hansens Gd
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

15.900 kr

Depositum:

47.700 kr

Leje per måned:

15.900 Kr/md

Denne flotte lejlighed er opført med sans for en lys, indbydende atmosfære og åbne opholdsrum, der samler familie og venner til hyggelige stunder. Hjemmet er indrettet med et stort køkken alrum i åben forbindelse til en stor og rummelig stue, hvorfra der er en fantastisk udsigt til Vejle Fjord og naturskønne omgivelser. Derudover er lejligheden indrettet med 3 værelser, 1 badeværelse med vaskesøjle, depotrum og en fin udnyttelse af enhver kvadratmeter. Lejligheden har 1 altan og egen tagterrasse med både morgen- og aftensol samt vue over byen og havnen, hvor Vejle Fjord Broen kan ses i horisonten. Til lejligheden medfølger en parkeringsplads i gården - som desuden er gratis det første år, hvis du lejer nu og her! Ejendommen har elevator og en flot, lukket cykelkælder med cykelstativer. Med adresse her bliver byen en del af hverdagen, og beliggenheden bliver næppe bedre med få hundrede meter til centrum, busser og stationen samt Vejle Fjord og naturskønne omgivelser. Derudover får man Føtex som nærmeste nabo, der har alt fra café og bager til kiosk og apotek. Med andre ord kan indkøbene klares let efter en lang dag, ligesom man ikke skal langt efter morgenbrødet på søvnige søndag...

Stor lejlighed på 153 m2 til leje 7100 Vejle

På Windfeld-Hansens Gd finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 153 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Windfeld-Hansens Gd i 7100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Windfeld-Hansens Gd ligger på 16.800 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 50.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.