Eksempel på 2 rums Familieboliger Store Kirkestræde

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Store Kirkestræde
Forbrug:

387 kr/md

Depositum:

6.200 kr

Leje per måned:

2.827 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

VELKOMMEN TIL DOMEA HJØRRING AFD. 52 -Et stille byområde med en fantastisk atmosfære Boligerne - Tidstypiske og moderniserede En del af boligerne fremstår i den oprindelige form, mens andre dels har åbnet køkkenet op, så det ligger i åben forbindelse med stuen og dels har udskiftet den oprindelige gulvbelægning med nye gulve. Alle badeværelser har fliser på gulvet og bruseniche. I nummer 36 og 38 er der udskiftet vinduer omkring 2010, ligesom der er der fransk altan, som vender ud mod haven eller mod et lille grønt anlæg. Forbrug: Vand og varme opkræves via Domea.dk som et månedligt a conto beløb. El opkræves direkte af forsyningsselskabet. Afdelingen -sammenlagt i 2016 af andre 6 mindre afdelinger. Buen består af tre buede blokke i fire etager med en smuk rundet tagflade. Her oser det af god atmosfære, og afdelingen ligger klods op ad ét af Hjørrings frodige grønne områder. Der er fælles cykelskur til rådighed og der findes store græsarealer og fælles terrasseområde med havemøbler. Der findes syv carporte, som kan lejes efter venteliste. Store Kirkestræde ligger på en blind vej i et roligt byområde ganske nær centrum. Nummer 36 og 38 er i tre etager...

Hus til leje på 52 m2 9800 Hjørring

I dette hus på Store Kirkestræde får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 52 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Store Kirkestræde i 9800

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Store Kirkestræde  ligger på 2.827 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 6.200 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 boliger til leje i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.