Eksempel på 4 rums Familieboliger Stationsparken

Faciliteter

Areal
109m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Jernbanegade
Forbrug:

375 kr/md

Depositum:

43.350 kr

Leje per måned:

8.399 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

VELKOMMEN TIL STATIONSPARKEN - Flotte boliger i centrum af Tørring Boligerne Familieboliger fordelt på to rum på 78 m2, tre rum på 96 m2 og fire rum på 108 m2. Boligerne er indrettet med moderne planløsning omkring et centralt køkken-alrum med åben forbindelse til stue. Alle boliger er desuden disponeret med indeliggende depot i egen bolig. Fra opholdsrum er der udsyn og adgang til en rummelig overdækket hjørne altan, der er åben på 2 sider. Boligerne er udført med hvidmalede vægge og lofter. Gulve, undtaget badeværelse, er udført som matlakerede egeparketgulve. Badeværelse er udført med mørkegrå gulvklinker og med hvide vægfliser ved bruseniche. Bordpladen er hvid med helstøbt vask. Der er afsat plads til vaskemaskine og kondenstørretumbler, samt udført installationer hertil. Køkkenet er i god kvalitet med en lys stenbordplade og hvidmalede låger. Køkkenet er udstyret med køle- fryseskab, ovn og induktionskogeplade, samt emhætte. Der er afsat plads til opvaskemaskine, samt udført installationer hertil. Der er indeliggende depot i alle lejlighederne. Afdelingen To boligblokke i tre etager og to boligblokke i fire etager med altan og elevator. ...

Stort hus på 109 m2 til leje 7160 Tørring

På Jernbanegade finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 109 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Jernbanegade i 7160

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Jernbanegade er 8.399 kr.
Depositum
Du skal lægge 43.350 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7160 Tørring

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7160 Tørring? Du kan i øjeblikket finde 10 boliger til leje i Tørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.