Eksklusiv bolig på Sluseholmen

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.082 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

46.500 kr

Leje per måned:

15.500 Kr/md

Slusehuset ligger på kanten af nyt og gammelt. Det er her, historien møder nutiden og skaber samhørighed på tværs af tiden. Slusehuset ligger nemlig ved den gamle sluse, der i mere end 100 år har stået som et vartegn for kvarteret. I de lyse og moderne lejelejligheder kommer både historien og den maritime stemning helt ind i dit hjem. Med tagterrasse, altan eller terrasse har du dit eget private uderum, hvor du kan nyde udsigten til kanalerne, Sluseløbet og Amager Fælled. Har du brug for en parkeringsplads, er der mulighed for at leje p-plads i ejendommens p-kælder. Hver lejlighed i Slusehuset har et moderne, lyst og tidsløst køkken med elementer og hårde hvidevarer fra danske HTH Køkkener. Her kan familien mødes og komme hinanden ved, og I får alle muligheder for at sætte jeres præg i indretningen. De gode takter går igen i badeværelset, så rummene bindes sammen. Baderumsmøbel, vaskesøjle og bruseniche er alle udstyret med kvalitet fra HTH. Vær opmærksom på, at der ikke udlejes til bofællesskaber. Du vil opleve både i vandet og fugle i luften, så snart du bevæger dig rundt i kvarteret. Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her går sluseholmerne tur, cykler og løber...

Stort hus på 100 m2 til leje 2450 København SV

På Ved Stigbordene finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ved Stigbordene i 2450

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Ved Stigbordene ligger på 15.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 46.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 433 lejeboliger i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.