Eksklusiv lejlighed til leje i Marmorbyen

Faciliteter

Areal
117m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Marmorvej
Forbrug:

1.350 kr/md

Forudbetalt leje:

17.350 kr

Depositum:

52.050 kr

Leje per måned:

17.350 Kr/md

Marmorværket var en af Frihavnens første industrivirksomheder og har givet navn til Marmormolen. Nu rummer molen også Marmorbyen – Nordhavns første, eksklusive lejeboligområde. Lejlighederne varierer i størrelse, samt antal værelser. Boligerne sikrer med deres høje vinduespartier et fantastisk kig mod vandet og himlen, ligesom der i alle boliger er adgang til tilbagetrukne altaner. Lejlighederne har mange forskellige planløsninger, der gør det muligt at finde netop den lejlighed, der passer til dine behov. Bygningerne følger nordisk byggetradition med enkle linjer og imponerende lysindfald. Fælles for boligerne er store lyse trapperum, entré med skabe og et centralt placeret køkken- og opholdsareal. Alle boliger har tilknyttet depotrum i enten lejligheden eller kælderen, samt mulighed for at leje fælleslokale. Bemærk billeder er af prøvebolig. For mere information omkring ledige lejligheder klik på nedenstående link: http://www.marmorbyen.dk/

Stor lejlighed på 117 m2 til leje 2100 København Ø

På Marmorvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 117 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Marmorvej i 2100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Marmorvej  ligger på 17.350 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 52.050 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2100 København Ø? I øjeblikket finder du 127 lejeboliger i 2100 København Ø her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.