Eksklusiv lejlighed til leje i Marmorbyen

Faciliteter

Areal
130m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Marmorvej
Forbrug:

1.440 kr/md

Forudbetalt leje:

20.995 kr

Depositum:

62.985 kr

Leje per måned:

20.995 Kr/md

Marmorværket var en af Frihavnens første industrivirksomheder og har givet navn til Marmormolen. Nu rummer molen også Marmorbyen – Nordhavns første, eksklusive lejeboligområde. Lejlighederne varierer i størrelse, samt antal værelser. Boligerne sikrer med deres høje vinduespartier et fantastisk kig mod vandet og himlen, ligesom der i alle boliger er adgang til tilbagetrukne altaner. Lejlighederne har mange forskellige planløsninger, der gør det muligt at finde netop den lejlighed, der passer til dine behov. Bygningerne følger nordisk byggetradition med enkle linjer og imponerende lysindfald. Fælles for boligerne er store lyse trapperum, entré med skabe og et centralt placeret køkken- og opholdsareal. Alle boliger har tilknyttet depotrum i enten lejligheden eller kælderen, samt mulighed for at leje fælleslokale. For mere information omkring ledige lejligheder klik på nedenstående link: http://www.marmorbyen.dk/

Stor lejlighed på 130 m2 til leje 2100 København Ø

På Marmorvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Lejligheden er på hele 130 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Marmorvej i 2100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Marmorvej  ligger på 20.995 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 62.985 kr.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 lejeboliger i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.