Eksklusive lejeboliger med flot udsigt og en beliggenhed i verdensklasse på Havneøen

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Havneøen

Leje per måned:

9.300 Kr/md

En enestående beliggenhed venter jer her på det attraktive Havneøen i Vejle. Udsigten over Vejle Fjord samt Bredballes skovbeklædte landskaber er i særklasse, og med direkte adgang til havnemiljøet og midtbyen appellerer det eftertragtede område særligt til livsnyderne. Havneøen består af et væld af storslåede ejendomme, og nu får I en helt unik mulighed for at bosætte jer i én af de flotte lejeboliger i E-tårnet. Alle lejlighederne er i ét plan med undtagelse af to luksuriøse penthouselejligheder, som fordeler sig over to etager med famøse tagterrasser. Fælles for dem alle er de pragtfulde udsigtsforhold, solrige terrasser og den gennemtænkte indretning. Ydermere kan I se frem til et smukt, arkitektonisk P-hus. De lækre udenomsarealer fortjener yderligere opmærksomhed, da I inden for gåafstand både har adgang til Kajakøen, Sejlklubben på samme vis som Lystbådehavnen og restauranten Remouladen er nemme at tilgå. En spadseretur fører jer til Skyttehusets nydelige have og Albuen, der er byens mest populære strand. Naturen kommer i det hele taget tæt på jer her, da der heller ikke er langt til Nørreskov. Nærheden til Vejle Musikteater og Strandvejen skal også fremhæves, og til fods...

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Havneøen i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 90 m2.

Om lejemålet på Havneøen i 7100

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Havneøen ligger på 9.700 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-11-01.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.