Eksklusive lejligheder med altaner

Faciliteter

Areal
218m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

2.362 kr/md

Depositum:

66.000 kr

Leje per måned:

22.000 Kr/md

Liebhaveri på Havneøen Eksklusive lejligheder med altaner 4-værelses ejerlejlighed i parterre og stueplan med 3 skønne altaner. Ejerlejligheden er på plantegningen benævnt som lejlighedstype N. Nyd livet på 1. klasse, vel nærmest i vandkanten, med smuk udsigt til Vejle Fjord samt Ibæks- og Bredballes skovbeklædte arealer - duften af frihed samt stilheden følger med...... "En investering for livet" Havneøen er med sin enestående placering én af landets mest attraktive beliggenheder og vil i løbet af de kommende år forvandles til en ny milepæl for Vejle - og for dansk byggeri og arkitektur. Det er KIRK Kapital der står bag Havneøen. home Vejle forestår udlejningen/salget. Der bygges i alt 9 huse på Havneøen og de 6 første huse i 1. og 2. etape står klar med i alt 105 ejer- og lejelejligheder. Der er i 1. etape udelukkende tale om helt unikke beliggenheder i 1. og 2. række til Vejle Fjord. Nogle beliggenheder der ganske enkelt aldrig kommer lignende af. Alt sammen eksklusive ejerlejligheder med imponerende udsigtsforhold, solrige altaner, spændende planløsninger og naturligvis parkeringskælder med elevator til lejlighederne. På Havneøen kan livet leves på 1. række med udsigts...

Stor lejlighed på 218 m2 til leje 7100 Vejle

På Havneøen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 218 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Havneøen i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Havneøen ligger på 22.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 66.000 kr.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.