Eksklusive lejligheder med byens bedste beliggenhed

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

43.500 kr

Depositum:

43.500 kr

Leje per måned:

14.500 Kr/md

Lys og indbydende lejlighed med gulvvarme, eksklusive kvalitetsmaterialer og højt til loftet. Lejligheden har en veldisponeret og moderne planløsning, hvor det åbne køkken/alrum kombineret med opholdsstuen er det naturlige samlingssted. Gulvene er lagt i sildebensmønster i massiv, olieret egetræ, og på badeværelset er der stilrene, italienske klinker på både gulv og vægge. Badeværelset har desuden en moderne badløsning med glasafskærmet bruseniche, nedstøbt håndvask i Corestone, spejl med integreret lys, væghængt toilet og berøringsfrit kvalitetsarmatur fra Oras. Køkkenet er i et enkelt og elegant design fra Svane med integrerede hårde hvidevarer. Alle hårde hvidevarer er fra Miele (med undtagelse af opvaskemaskinen, der er en grebsfri model fra Simens). Der er kværn til køkkenaffald i håndvasken og kogende vand i vandhanen. Der er god opbevaringsplads i lejlighedens indbyggede skabe – og ved behov for ekstra opmagasinering kan der lejes et aflåst depot i ejendommen. Se mere information og plantegninger på: eller kontakt Nybolig Odense - Palle Jensen på

Lejlighed til leje på 98 m2

I denne lejlighed på Munke Mose Allé i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 98 m2.

Om lejemålet på Munke Mose Allé 1 i 5000 Odense C

Den månedlige husleje for boligen på Munke Mose Allé 1 er 14500. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 43500 kr.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 558 lejemål i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.