En bydel hvor fællesskab, natur og smuk arkitektur er i centrum

Faciliteter

Areal
108m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Solsikkevænget
Forbrug:

250 kr/md

Forudbetalt leje:

10.400 kr

Depositum:

31.200 kr

Leje per måned:

10.400 Kr/md

I Nye lejer du ikke kun en bolig. Du lejer dig ind i et fællesskab med masser af tiltag, muligheder og faciliteter, som du – hvis du ønsker det – frivilligt kan være en del af. Herunder kan nævnes: plante/drivhus-fællesskab, lokal fodboldklub, yogahold, fælleshus m. gæsteværelser, fællesspisning, kontorfællesskab, hønselaug, legepladser og meget mere. Nye er en by med særlig fokus på både miljømæssig og social bæredygtighed. Mellemrummet mellem boligerne er beboernes fællesareal – Nyes fortolkning af midtbyens gårdhaver og parker. Her får naturen lov til at blomstre vildt, regnvand bliver opsamlet og genanvendt i boligerne og legende børn, cyklister og gående kommer før den tunge trafik. I Nyes lokale købmand NYMA, kan du nyde en god velbrygget kop kaffe, friskbagt brød og købe nøje udvalgte økologiske og/eller lokale dagligvarer. Som beboer i Nye modtager man de først 2 år ligeledes et gratis medlemskab til delebils- /delecykelordningen WEMOOV. Selve lejligheden ligger i nyopført etageejendom på Solsikkevænget. Projektet er tegnet af arkitektfirmaet AART, og bygningerne falder med deres flotte cedertræsfacader smukt i tråd med de øvrige bebyggelser i byen. Boligerne entreres vi...

Stor lejlighed på 108 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Solsikkevænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 108 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Solsikkevænget i 8200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Solsikkevænget ligger på 10.400 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 31.200 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2020-12-15.

Andre lejemål i 8200 Aarhus N

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8200 Aarhus N? I øjeblikket finder du 97 lejeboliger i 8200 Aarhus N her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.