En luksuriøs moderne arkitekttegnet bindingsværksejendom fra 2013 med unik placering ved Aars i Himmerland

Faciliteter

Areal
196m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Sjøstrupvej
Forbrug:

839 kr/md

Depositum:

41.985 kr

Leje per måned:

13.995 Kr/md

<p>Denne unikke bolig, bygget i pal&aelig;stil, har alt hvad man kan t&aelig;nke sig. Masser af plads ude som inde.</p> <p>Boligen rummer 5 storev&aelig;relser, stort k&oslash;kken/alrum med loft til kip, adskilt stor stue ligeledes med loft til kip l&oslash;sning, l&aelig;kker pejseindsatsl&oslash;sning, 2 badev&aelig;relser i l&aelig;kker materialevalg, samt masser af plads b&aring;de i entre, hall og&nbsp;&oslash;vrige disponible rum.</p> <p>Der er gulvvarme overalt, og masser af lysindfald. St&oslash;rre og nydeligt maskinhus medf&oslash;lger, hvor der er masser af plads til biler, maskiner, haveredskaber mm.</p> <p>Masser af plads udvendig med parklignende &aring;ben have med smuk udsigt og masser af udfoldelsesmuligheder.</p> <p>Grunden er hele 90.000 m2 og der er b&aring;de mountainbikebane, legeplads, k&oslash;kkenhave, frugthave, b&aring;lplads.&nbsp;</p>

Stort hus på 196 m2 til leje 9600 Aars

På Sjøstrupvej finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 196 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sjøstrupvej i 9600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Sjøstrupvej er 13.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 41.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-01-01.

Andre lejemål i 9600 Aars

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9600 Aars? Du kan i øjeblikket finde 1 lejeboliger i Aars netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.