et aktivt øliv i centrum om nærområdet

Faciliteter

Areal
117m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
77 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Theodore Roosevelts Vej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

18.198 kr

Depositum:

54.594 kr

Leje per måned:

18.198 Kr/md

<p>de seneste år har sydhavnen gennemgået en rivende byudvikling. bydelen samles om de tre gamle industriområder,<br /> sluseholmen, teglholmen og enghave brygge; sidstnævnte hvor nobelholmen er beliggende.</p> <p>byudviklingen har resulteret i et karakteristisk byområde, der ærer den gamle historie i synergi med de moderne kvaliteter. her udgør frederiksholmsløbet et rekreativt omdrejningspunkt for bydelens mange beboere.</p> <p>sydhavnens nye kanalby, enghave brygge, ligger nobelholmen. her danner de to bygninger kanalhuset og karrébygningen rammerne for 192 eksklusive kvalitetsboliger i op til 9 etager. boligerne fordeler sig på 1, 2, 3 og 4 værelser og spænder mellem 61-152 kvadratmeter.</p> <p>nobelholmen er opført i smukke arkitektoniske rammer. her er et helt fantastisk lysindfald, og kvalitetsmaterialerne med fokus på funktionalitet og design.<br /> på karrébygningens 8. etage findes også penthouselejligheder med himlen som overbo.</p> <p>læs mere på www.nobelholmen.dk</p>

Stort hus på 117 m2 til leje 2450 København SV

På Theodore Roosevelts Vej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 117 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Theodore Roosevelts Vej i 2450

Husleje
Huslejen for denne bolig på Theodore Roosevelts Vej  ligger på 18.198 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 54.594 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket finder du 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.