Faaborgvej-Assens

Faciliteter

Areal
119m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
194 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Faaborgvej
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

7.550 kr

Depositum:

22.650 kr

Leje per måned:

7.550 Kr/md

Stor lejlighed på 119 m2 til leje 5610 Assens

På Faaborgvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 119 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Faaborgvej i 5610

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Faaborgvej er 7.550 kr.
Depositum
Du skal lægge 22.650 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5610 Assens

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5610 Assens? I øjeblikket finder du 18 lejeboliger i 5610 Assens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.