Fantastisk lejlighed i hjertet af Billund.

Faciliteter

Areal
137m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
5 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Byens Plads
Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

37.485 kr

Leje per måned:

12.495 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 137 m2 til leje 7190 Billund

På Byens Plads finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 137 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Byens Plads i 7190

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Byens Plads ligger på 13.475 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 40.425 kr.

Andre lejemål i 7190 Billund

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7190 Billund? I øjeblikket kan du finde 10 lejeboliger i 7190 Billund her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.