Fantastisk smuk lejlighed på den mest centrale beliggenhed i København

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

58.500 kr

Leje per måned:

19.500 Kr/md

<p>Fantastisk smuk lejlighed p&aring; den mest centrale beliggenhed i K&oslash;benhavn. Boligen skal opleves ! 2 store flotte stuer og 1 rummeligt sovev&aelig;relse. Den ene stue kan laves om til et ekstra sovev&aelig;relse. Alt er i g&aring;afstand til denne lejlighed.</p>

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 1254 København K

I denne lejlighed på Lille Strandstræde i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Lille Strandstræde i 1254

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Lille Strandstræde ligger på 19.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 58.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2020-11-01.

Andre lejeboliger i 1254 København K

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1254 København K? I øjeblikket finder du 174 lejeboliger i 1254 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.