Fantastisk smuk lejlighed på den mest centrale beliggenhed i København

Faciliteter

Areal
153m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

58.500 kr

Leje per måned:

19.500 Kr/md

<p>Fantastisk smuk lejlighed p&aring; den mest centrale beliggenhed i K&oslash;benhavn. Boligen skal opleves ! 2 store flotte stuer og 1 rummeligt sovev&aelig;relse. Den ene stue kan laves om til et ekstra sovev&aelig;relse. Alt er i g&aring;afstand til denne lejlighed.</p>

Stor lejlighed på 153 m2 til leje 1254 København K

I denne lejlighed på Lille Strandstræde i København K får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Lille Strandstræde i 1254

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Lille Strandstræde er 19.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 58.500 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-02-01.

Andre lejemål i 1254 København K

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 1254 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejeboliger i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.