Fantastisk udsigt over Kastrups tage

Faciliteter

Areal
87m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Amager Landevej
Forbrug:

950 kr/md

Depositum:

40.950 kr

Leje per måned:

13.650 Kr/md

Super central beliggenhed med rigt butiksmiljø. Gode busforbindelser, Metro ved Kastrup Station og Regionaltog fra Lufthavnen. 10 minutter til Rådhuspladsen i bil og kort vej til motorvejsnettet. Nydelig ejendom fra 2010 med dørtlf., elevator og parkeringskælder. Mulighed for leje af P-pladser i aflukket kælder mod betaling. Beliggenheden Super central beliggenhed med rigt butiksmiljø. Gode busforbindelser, Metro ved Kastrup Station og Regionaltog fra Lufthavnen. 10 minutter til Rådhuspladsen i bil og kort vej til Motorvejsnettet. Desuden får du fornøjelsen af at være en kort cykeltur fra Øresund og Amager Strands flotte strandpromenade. Entré med skabe. Stort lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstue. Dejligt soveværelse. Flot brusebadeværelse med vaskesøjle og varme i gulvet. Godt børneværelse/kontor. Brugsret til eget kælderrum medfølger. Dertil er der en god størrelse altan og altanniche. OBS: billederne er ikke af den pågældende bolig, men af en repræsentativ bolig. Udlejer tillader ikke husdyr eller bofællesskaber. Kontakt Newsec allerede i dag!

Stor lejlighed på 87 m2 til leje 2770 Kastrup

På Amager Landevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 87 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Amager Landevej i 2770

Husleje
Huslejen for denne bolig på Amager Landevej  ligger på 13.650 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 40.950 kr.

Andre lejemål i 2770 Kastrup

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 2770 Kastrup? Du kan i øjeblikket finde 4 lejemål i Kastrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.