Femværelses lejlighed i to plan

Faciliteter

Areal
122m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

750 kr/md

Depositum:

36.600 kr

Leje per måned:

12.200 Kr/md

Stor lejlighed på 122 m2 til leje 8000 Aarhus C

På Honningvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt 5 værelser. Lejligheden er på hele 122 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Honningvænget i 8000

Husleje
Du skal betale 12.200 kr. om måneden for dette lejemål på Honningvænget.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 36.600 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2020-09-15.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.