Fin 2 værelses lejlighed med lille altan

Faciliteter

Areal
49m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
166 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nattergalvej
Forbrug:

450 kr/md

Forudbetalt leje:

3.950 kr

Depositum:

11.850 kr

Leje per måned:

3.950 Kr/md

Mindre lejlighed på 49 m2 til leje i 8900 Randers

I denne lejlighed på Nattergalvej i Randers får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Nattergalvej i 8900

Husleje
Du skal betale 3.950 kr. om måneden for denne bolig på Nattergalvej.
Depositum
Du skal lægge 11.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.