Fin familie hus

Faciliteter

Areal
160m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Fjordglimt
Forudbetalt leje:

18.000 kr

Depositum:

18.000 kr

Leje per måned:

6.000 Kr/md

Familiehus med lukket have Huset består af Kælder på ca. 80 m2 med et værelse, depotrum og vaskerum. Stueplan med Entre hvor der er adgang til køkken med nye hårde hvidevarer og tilhørende spisestue med udgang til stor lukket udestue hvor der er adgang til haven. I stueplan er der også en stor stue. 1.sal er der toilet med bad, et stor soveværelse og 2 mindre børneværelser. Bag huset er der en fin lukket have. Der må ikke holdes husdyr Huset afleveres nymalet og rengjort

Stort hus på 160 m2 til leje 7600 Struer

På Fjordglimt finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 160 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Fjordglimt i 7600

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Fjordglimt ligger på 6.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7600 Struer

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 7600 Struer? Du kan i øjeblikket finde 26 lejemål i Struer netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.