Fin møbleret lejlighed centralt beliggende på Østerbro - KUN VIRKSOMHEDER

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

42.000 kr

Leje per måned:

14.000 Kr/md

<p>Rigtig god og delevenlig lejlighed med central beliggenhed midt p&aring; ydre &Oslash;sterbro. Her er du t&aelig;t p&aring; S-tog og Metro, og n&aelig;meste supermarked er kun 200m fra lejligheden. Der er ligeledes mulighed for afslapning eller en l&oslash;betur i den n&aelig;rliggende &quot;Kildev&aelig;ldsparken&quot; eller i F&aelig;lledparken. Lejligheden er kun tilg&aelig;ngelig for en virksomhed, og deres medarbejdere.</p>

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 2100 København Ø

I denne lejlighed på Nygårdsvej i København Ø får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 76 m2.

Om lejeboligen på Nygårdsvej i 2100

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nygårdsvej er 14.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 42.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2020-07-01.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 boliger til leje i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.