FLOT 2'ER MED ALTAN

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. aug 2021
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Bleggårdsgade
Depositum:

20.625 kr

Leje per måned:

6.875 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

LÆKKER 2'ER NÆR GÅGADEN OG BRYGGEN! • Lejligheden har altan • Lækkert lyst køkken i flot tidsløst design og med alt i hårde hvidevarer. • Siemens indbygningsovn med pyrolyse, Siemens induktionskogeplade, Siemens køle/fryseskab, Siemens opvaskemaskine. • Pænt badeværelse med god skabsplads. Kombineret vaskemaskine-/tøretumbler på badeværelse. • Soveværelse med skabe • Stue med udgang til egen altan. • Fri parkering til ejendommens beboere. • Grønne fællesarealer med legeplads med trampolin og bålplads. Kontakt os allerede i dag, og vi hjælper dig med at finde den perfekte bolig til dine behov.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 7100 Vejle

I denne lejlighed på Bleggårdsgade i Vejle får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejemålet på Bleggårdsgade i 7100

Husleje
Du skal betale 6.875 kr. om måneden for denne bolig på Bleggårdsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.625 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket finder du 194 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.