Flot 2-værelses lejlighed i Nørresundby

Faciliteter

Areal
69m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
54 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Ane Dams Gade
Forbrug:

550 kr/md

Forudbetalt leje:

5.450 kr

Depositum:

16.350 kr

Leje per måned:

5.450 Kr/md

På Ane Dams Gade i Nørresundby kan du lige nu blive den nye lejer af denne skønne 2-værelses lejlighed. Lejligheden strækker sig over 69 kvm og består af en entre, hvor fra der er adgang til bad/toilet, køkken, soveværelse og stuen, som har et flot stukloft. Fra soveværelset er der udgang til altan. Beliggenheden er ideel til dig der ønsker en lejlighed i et roligt kvarter tæt på indkøbsmuligheder - desuden kan du stå på Nytorv efter kun 5 minutters cykeltur! Skal denne lejlighed være din næste bolig? Så kontakt os endelig!

Stor lejlighed på 69 m2 til leje 9400 Nørresundby

I denne lejlighed på Ane Dams Gade i Nørresundby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Ane Dams Gade i 9400

Husleje
Huslejen for denne bolig på Ane Dams Gade  ligger på 5.450 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.350 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-01-07.

Andre lejemål i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 lejeboliger i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.