Flot centralt beliggende 3 vær lejlighed i Bleggaardsgade Vejle

Faciliteter

Areal
134m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
74 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bleggaardsgade
Forbrug:

1.500 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

28.500 kr

Leje per måned:

9.500 Kr/md

Stor lejlighed på 134 m2 til leje 7100 Vejle

På Bleggaardsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 134 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Bleggaardsgade i 7100

Husleje
Du skal betale 10.000 kr. om måneden for dette lejemål på Bleggaardsgade.
Depositum
Du skal lægge 30.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-15.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7100 Vejle? I øjeblikket kan du finde 232 lejeboliger i 7100 Vejle her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.