Flot 3-værelses lejlighed med altan

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Montagehalsvej
Forbrug:

825 kr/md

Forudbetalt leje:

13.950 kr

Depositum:

41.850 kr

Leje per måned:

13.950 Kr/md

Hoveddøren åbner op til lejlighedens store køkken-alrum i åbenforbindelse med stue, herfra er der adgang til lejlighedens altan. Ydermere byder lejligheden på to rummelige værelser og en dejligt badeværelse. Det nye Valby er beliggende i gå afstand i forhold til Valby's mange muligheder, som for eksempel det pulserende cafémiljø, Valby Station og Spinderiet med masser af indkøbsmuligheder. Endvidere er der kort afstand til idrætsfaciliteter, skoler, daginstitutioner og til Ny Ellebjerg Station, hvorfra S-toget bringer dig til Hovedbanegården på under ti minutter.

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 2500 Valby

På Montagehalsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Montagehalsvej i 2500

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Montagehalsvej  ligger på 13.950 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 41.850 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2500 Valby

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2500 Valby? Du kan i øjeblikket finde 148 boliger til leje i Valby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.