Flot 3-værelses lejlighed med altan

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

875 kr/md

Forudbetalt leje:

15.100 kr

Depositum:

44.250 kr

Leje per måned:

14.750 Kr/md

Lejligheden byder på en entré med adgang til lejlighedens badeværelse, samt et rummeligt soveværelse. Yderligere byder lejligheden på et meget stort køkkenalrum med nyere køkken og adgang til lejlighedens altan, samt lejlighedens andet soveværelse. Det nye Valby er beliggende i gåafstand i forhold til Valbys mange muligheder, som for eksempel det pulserende cafémiljø, Valby Station og Spinderiet med masser af indkøbsmuligheder. Endvidere er der kort afstand til idrætsfaciliteter, skoler, daginstitutioner og til Ny Ellebjerg Station, hvorfra S-toget bringer dig til Hovedbanegården på under ti minutter.

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 2500 Valby

På Gammel Køge Landevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gammel Køge Landevej i 2500

Husleje
Du skal betale 14.750 kr. om måneden for denne bolig på Gammel Køge Landevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 44.250 kr.

Andre lejemål i 2500 Valby

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2500 Valby? I øjeblikket finder du 148 lejeboliger i 2500 Valby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.