Flot lejlighed med fantastisk udsigt fra 11 etage.

Faciliteter

Areal
102m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

960 kr/md

Depositum:

52.500 kr

Leje per måned:

17.500 Kr/md

<p>Denne fantastiske lejlighed fra 2007 byder p&aring; en &aring;ben og lys entr&eacute;, et stort sovev&aelig;relse med god skabsplads og 7 meter altan, et perfekt b&oslash;rnev&aelig;relse/kontor, et flot badev&aelig;relse med vaskes&oslash;jle og gulvarme samt et fantastisk kombineret k&oslash;kken/alrum og stue. Fra stuen er der store panorama vinduer samt stor altan med en helt fantastisk udsigt over golfbanen Royal Golf Course og gr&oslash;nne omr&aring;der. T&aelig;t p&aring; Metro, Fields-Skandinaviens st&oslash;rste indk&oslash;bscenter. 6 min fra K&oslash;benhavn City og 8 min. fra lufthavnen. P-plads 850 pr. m&aring;ned.</p>

Stor lejlighed på 102 m2 til leje 2300 København S

I denne lejlighed på C.F.Møllers Allé i København S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på C.F.Møllers Allé i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på C.F.Møllers Allé er 17.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 52.500 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-12-01.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 891 lejemål i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.