Flot og lys lejlighed med altan

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
165 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Amager Landevej
Forbrug:

1.075 kr/md

Depositum:

41.700 kr

Leje per måned:

13.900 Kr/md

I et flot nyere byggeri tilbydes en lækker 3 værelses lejlighed beliggende på 3. sal i ejendom med elevator. Super central beliggenhed med rigt butiksmiljø. Gode busforbindelser, Metro ved Kastrup Station og Regionaltog fra Lufthavnen. 10 minutter til Rådhuspladsen i bil og kort vej til Motorvejsnettet. Desuden får du fornøjelsen af at være en kort cykeltur fra Øresund og Amager Strands flotte strandpromenade. Nydelig ejendom fra 2010 med dørtlf., elevator og parkeringskælder. Mulighed for leje af P-pladser i aflukket kælder mod betaling. Entré med skabe. Stort lækkert køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstue. Dejligt soveværelse. Flot brusebadeværelse med vaskesøjle og varme i gulvet. Godt børneværelse/kontor. Brugsret til eget kælderrum medfølger. Dertil er der en god størrelse altan til lejligheden, samt en altanniche. Udlejer tillader ikke bofællesskaber eller husdyr. OBS: billederne er ikke af den pågældende bolig, men af en repræsentativ bolig. Kontakt Newsec for en fremvisning i dag!

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 2770 Kastrup

På Amager Landevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 94 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Amager Landevej i 2770

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Amager Landevej  ligger på 13.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 41.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-08-01.

Andre lejemål i 2770 Kastrup

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2770 Kastrup? Du kan i øjeblikket finde 5 lejemål i Kastrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.