Flot og stor 5-værelses lejlighed

Faciliteter

Areal
171m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Linkøpingvej
Forbrug:

2.200 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

53.985 kr

Leje per måned:

17.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 171 m2 til leje 4000 Roskilde

På Linkøpingvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 171 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Linkøpingvej i 4000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Linkøpingvej er 17.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 53.985 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 4000 Roskilde? Du kan i øjeblikket finde 21 lejemål i Roskilde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.