Flot stor lys udsigtslejlighed med 2 altaner og store værelser, samt kæmpe køkken og stue.

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
buen
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

26.100 kr

Leje per måned:

8.700 Kr/md

<p>Stor flot udsigtslejlighed med&nbsp;3&nbsp;store v&aelig;relser, stor fordelingsentre, stortk&oslash;kken med direkte adgang til stue og 2 udsigtsaltaner. Lejligheden er lys og venlig, og er med et godt og gedint materialevalg i k&oslash;kken. Badev&aelig;relset er enkelt&nbsp;og funktionelt. Boligen er p&aring; 120 m2.</p>

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 6000 Kolding

På buen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på buen i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på buen ligger på 8.700 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 26.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.