FLOTTE 4 VÆRELSES LEJLIGHEDER

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

27.585 kr

Leje per måned:

9.195 Kr/md

NYE LÆKRE OG MODERNE BOLIGER FLOTTE 4 VÆRELSES LEJLIGHEDER

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 5240 Odense NØ

På Bjerggårdshaven finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Bjerggårdshaven i 5240

Husleje
Du skal betale 9.195 kr. om måneden for denne bolig på Bjerggårdshaven.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.585 kr.

Andre lejemål i 5240 Odense NØ

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5240 Odense NØ? I øjeblikket finder du 31 lejeboliger i 5240 Odense NØ her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.