God 4 værelses lejlighed med skøn beliggenhed

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

950 kr/md

Depositum:

41.985 kr

Leje per måned:

13.995 Kr/md

God 4 værelses lejlighed med skøn beliggenhed God 4 værelses lejlighed med skøn beliggenhed Åbent hus vil foregå fra prøveboligen på følgende adresse: Else Alfelts Vej 66A, 2. th Lejlighederne i CobraHave passer med deres varierede størrelser til både små og store børnefamilier, singlen, der ønsker sig et helle midt i det travle byliv – og det kræsne par, der vil udnytte byens mange kulturelle tilbud, men også vil kunne trække stikket og nyde naturens ro. CobraHaves 218 lejligheder er på 70 m² til 145 m². Lejlighederne i stueplan har egne små private arealer i det grønne gårdmiljø. Alle andre lejligheder har altaner – nogle med udsigt til den skønne fælled. Gården danner en rolig ramme om legeplads og andre aktiviteter for CobraHaves beboere – og i kælderen er der indrettet parkering til biler og cykler samt depotrum. Lejlighederne i stueplan har egne små private arealer i det grønne gårdmiljø. Alle andre lejligheder har altaner – nogle med udsigt til den skønne fælled. Ørestad Syd er stedet, hvor det sker. Nye boliger skyder op, nye fællesskaber etableres og en ny identitet tager form. I forvejen findes alt, hvad du behøver til en aktiv livsstil. Lejligheden er klar til ...

Stor Lejlighed på 92 m2 til leje

På Else Alfelts Vej 62 finder du en stor lejlighed til leje med i alt fire værelser. Apartment er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Else Alfelts Vej 62 i 2300 København S

Du skal betale 13995 kr. om måneden for dette lejemål på Else Alfelts Vej 62. Depositum: Depositummet for dette lejemål er på 41985 kr.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 931 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.