God lejlighed uden tidsbegrænsning

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

8.100 kr

Leje per måned:

2.700 Kr/md

Indretning: Lys stue, stort soveværelse, køkken med plads til vaskemaskine og badeværelse med bruseniche. 2 værelser på 1. sal. Adgang til fælles have og terrasse. Beliggende tæt ved busstoppested.

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 9620 Aalestrup

På Gl. Viborgvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 60 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Gl. Viborgvej i 9620

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gl. Viborgvej er 2.700 kr.
Depositum
Du skal lægge 8.100 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9620 Aalestrup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9620 Aalestrup? Du kan i øjeblikket finde 22 boliger til leje i Aalestrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.